Жилищнa сграда „Смокините 2“

Жилищна сграда *СМОКИНИТЕ 2* е най-новият проект на строителна компания ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ. Тя ще бъде изградена в района на ж.к. Изгрев, на метри от търговски център ПЛАЗА и хипермаркети КАУФЛАНД и ЛИДЛ, в съседство с вече строящия се комплекс „СМОКИНИТЕ“. Най-активно развиващата се в момента зона обещава да конкурира останалите части на града с ред предимства:

9
бърз и лесен достъп до основните пътни артерии;
9
изцяло нова техническа инфраструктура;
9
висока степен на комфорт на живущите;
9
нови технологии;
9
повече зелени пространства и по-здравословна околна среда.

Проектът

*СМОКИНИТЕ 2* ще представлява девететажна жилищна сграда , с разгъната застроена площ от 24 000 кв.м., разположена върху обширната територия от 8 300 кв.м. Проектирана е доста под максимално допустимите параметри с цел задоволяване на всички съвременни изисквания за модерно градско жилище – оптимални отстояния от съседните сгради, достатъчно пространство и светлина, както и обширна територия за общо ползване с множество удобства за живущите.

Паркирането на територията на комплекса е обезпечено с 12 партерни гаража, 76 подземни паркоместа и 174 открити паркоместа.

Общият брой апартаменти в сградата е 253, разделени в 3 входа. Всеки от тях е снабден с два високоскоростни асансьора. Всички обекти са внимателно проектирани – с правилни форми и максимално функционално разпределение на помещенията.

По-големите размерите на сградата и удобното ѝ разположение на терена позволяват обособяването на разнообразие от типове и планировки на апартаментите:

9
Апартаменти с веранда и собствен двор;
9
Двустайни апартаменти /с площ между 60 и 65 кв.м./;
9
Тристайни апартаменти /с площ между 80 и 135 кв.м./;
9
Многостайни апартаменти

Апартамента

Секции

Етажа

9

Спокойна и природосъобразна среда

9

Максимален комфорт и удобства

9

Уютна атмосфера

9

Високо качество на живот

Концепцията

Концепцията на Жилищна сграда *СМОКИНИТЕ 2*  е да осигури спокойна и природосъобразна среда, максимален комфорт и удобства за нуждите на едно семейство. Проектирани значително под максимално допустимите параметри за района, сградите ще съхранят уютната атмосфера и високото качество на живот на своите обитатели.

Визията

За визията на жилищна сграда *СМОКИНИТЕ 2* сме избрали фасада с модерна визия, в меки земни цветове, която да допълва усещането за близост с природата и да се вписва добре до вече строящия се комплекс „СМОКИНИТЕ“. В същото време залагаме на вече утвърдените в многогодишната ни практика фасадни решения: енергоспестяващи фасадни топлоизолационни системи от Henkel Германия; висококачествена немска дограма и др., които да осигурят безпроблемната експлоатация и оптималната енергийна ефективност на жилищата.

За фирмата

ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ е лицензирана строителна компания с близо 20-годишен опит в строителството. Като главен изпълнител фирмата е реализирала забележителен брой мащабни проекти в цялата страна, включващи жилищни, обществени, промишлени и инфраструктурни обекти от почти всички категории.

Проектът ще бъда изпълнен с характерните за строителна компания ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ бързи темпове, съвременни технологии и безкомпромисно качество.