Жилищни сгради „Смокините 2“

Жилищни сгради *СМОКИНИТЕ 2* е най-новият проект на строителна компания „ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД. Те ще бъдат реализирани в района на ж.к. Изгрев, на метри от търговски център ПЛАЗА и хипермаркети КАУФЛАНД и ЛИДЛ, в съседство с вече строящия се комплекс „СМОКИНИТЕ“. Най-активно развиващата се в момента зона обещава да конкурира останалите части на града с ред предимства:

9
бърз и лесен достъп до основните пътни артерии;
9
изцяло нова техническа инфраструктура;
9
висока степен на комфорт на живущите;
9
нови технологии;
9
повече зелени пространства и по-здравословна околна среда.

Проектът

*СМОКИНИТЕ 2* ще се състои от три девететажни секции. Разгънатата застроена площ
на проекта е 24 000 кв.м., разположена върху обширната територия от 8 300 кв.м.
Проектирана е доста под максимално допустимите параметри с цел задоволяване на
всички съвременни изисквания за модерно градско жилище – оптимални отстояния от
съседните сгради, достатъчно пространство и светлина, както и обширна територия за
общо ползване с множество удобства за живущите.

Паркирането на територията на комплекса е обезпечено с 12 партерни гаража, 76 подземни паркоместа и 174 открити паркоместа.

Общият брой апартаменти в сградите е 253, разделени в 3 входа. Всеки от тях е снабден с два високоскоростни асансьора. Всички обекти са внимателно проектирани – с правилни форми и максимално функционално разпределение на помещенията.

По-големите размери на сградите и правилното им позициониране на терена обуславят наличието на разнообразни типове и планировки на апартаментите:

9
Апартаменти с веранда и собствен двор;
9
Двустайни апартаменти /с площ между 60 и 65 кв.м./;
9
Тристайни апартаменти /с площ между 80 и 135 кв.м./;
9
Многостайни апартаменти /с площ 170 кв.м./

Апартамента

Секции

Етажа

ИНФРАСТРУКТУРА

На разположение на живущите в *СМОКИНИТЕ 2* ще бъдат 3 магазина, медицински
център и бистро със закрита и открита част. На територията на сградите ще бъдат обособени детска площадка, мултифункционално игрище, богато озеленена зона за отдих с беседки – инфраструктура, която ще осигурява на живущите качествена среда на обитаване и ще им дава възможност да прекарват свободното си време приятно и на открито, без това да е свързано с допълнителни разходи.

Визията

За визията на жилищни сгради *СМОКИНИТЕ 2* сме избрали фасада с модерна визия, в меки земни цветове, която да допълва усещането за близост с природата и да се вписва добре до вече строящия се комплекс „СМОКИНИТЕ“. В същото време залагаме на отдавна утвърдените в многогодишната ни практика фасадни решения: енергоспестяващи фасадни топлоизолационни системи от Henkel Германия; висококачествена немска дограма и др., които да осигурят безпроблемната експлоатация и оптималната енергийна ефективност на жилищата.

За фирмата

ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ е лицензирана строителна компания с близо 20-годишен опит в строителството. Като главен изпълнител фирмата е реализирала забележителен брой мащабни проекти в цялата страна, включващи жилищни, обществени, промишлени и инфраструктурни обекти от почти всички категории.

Проектът ще бъде изпълнен с характерните за строителна компания ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ ООД бързи темпове, съвременни технологии и безкомпромисно качество.