За нас

ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ е лицензирана строителна компания с близо 20-годишен опит в строителството.

Като главен изпълнител фирмата е реализирала забележителен брой мащабни проекти в цялата страна, включващи жилищни, обществени, промишлени и инфраструктурни обекти от почти всички категории.

Стилни
фасадни решения

Високо качество на изпълнение

Луксозни довършителни работи

През последните 10 години компанията е насочила своите усилия изцяло в собствените си инвестиционни проекти в град Бургас и региона, където е добре позната като стабилен и надежден партньор.

 

Десетките успешно реализирани обекти на фирмата се отличават със стилни фасадни решения, високо качество на изпълнение и луксозни довършителни работи, гарантирани от строгия контрол по време на цялостния процес.

Строителна компания ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ разработва своите проекти прецизно и с внимание към всеки детайл, като изпълнява самостоятелно всеки етап от реализацията им – от подбора на локацията, през разработването на цялостната концепция, проектирането, изпълнението и издаването на обекта.

Стриктно и добросъвестно обслужване на гаранционния период на сградите

Компанията е една от малкото в бранша, които стриктно и добросъвестно обслужват гаранционния период на сградите, което е подсигурено от специален екип, готов да реагира в най-кратък срок.

За желаещите имотът им да бъде изцяло завършен и/или обзаведен се грижи отделно звено, което изпълнява цялостната организация и логистика на довършителните работи, при съблюдаване на индивидуалното задание на клиента и осъществяване на най-строг контрол на изпълнение.

пълно съпровождане на продажбите на недвижими имоти в своите проекти

За максимално улеснение на клиентите, ЕВРОБИЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ предлага и пълно съпровождане на продажбите на недвижими имоти в своите проекти. Екип от професионалисти с дългогодишен опит осигуряват индивидуални правни, счетоводни и кредитни консултации за всеки клиент, като внимателно подготвят и цялата документация по сделките.